Goudbrasem in een zoutkorst - dorada a la sal

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 400 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Vistartare met kiwi - tartara di pesci ai kiwi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zeebrasem met venkel - orata ai finocchi

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Zeebrasem van de grill - orata ai ferri

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gegrilde vis met komijn - samak al kamoun

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis