Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, courgette, ei, gerookt paprikapoeder, groente, knoflook, koriander, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Lunch / bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit NAJAT: