Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Miniwellingtons
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, boter, dijonmosterd, eidooier, kastanjechampignons, meel, parmaham, peper, plantaardige olie, steak, tijm en zout
- Soort:
- vlees / hartige hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rund, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España: