97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbotercitroensapcourgettedijonmosterdgarumkerstomaatknoflookkomijnkorianderlavasmosterdmuntolieolijfolierode uirode wijnazijnrucolasjalottijmuivloeibare honingwaterzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:

Zoetzure varkensribbetjes

Ingrediënten:
balsamicoazijn, gemberpoeder, kardemompoeder, olijfolie, rode wijnazijn, steranijspoeder, tijmhoning, varkensbouillon, varkensribbetjes, zout en zwarte peper

Een recept uit P. van Buren - Twentse Smaakmakers

Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:

Gegrild groentetaartje van Bunte Bentheimer ham

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, bunte bentheimer rauwe ham, courgette, franse mosterd, groene paprika, honing, kerstomaat, knoflook, krulsla, notenolie, peper, rode paprika, ui, vleestomaat, zonnebloemolie en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Past-Salat mit Artischokken / Pastasalade met artisjokken

Ingrediënten:
babyartisjok uit pot, buffelmozarella, ciabatta, citroenrasp, citroensap, gedroogde tomaten, gladde peterselie, honing, olijfolie, penne, rode ui, witte balsamicoazijn, zeezout, zwarte olijven zonder pit en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:

Salade van pompoen & rode ui

Ingrediënten:
avocado, balsamicoazijn, komijn, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, pompoenpitten, rode uien, honing en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Erwtenpilav met sinaasappelboter

Ingrediënten:
basmatirijst, erwten, boter, groentebouillon, kruidnagels, kurkuma, olie, peper, pinda’s, rozijnen, sinaasappel, knoflook, gemalen komijn, honing, witte balsamicoazijn en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Recept uit Wild:

Bruine saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine roux, bruine suiker, citroensap, gevogelteglace, honing, mosterd, peper, rode wijn, sjalot, tijm, water, wijnazijn, wildglace en zout

Soort:
saus/dressing/jus / wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatensalade met broccoli en bloemkool

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, feta, labna balletjes, olijfolie, rode wijnazijn, tomaat, vloeibare honing, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Bonen!:

Bietensalade met mosterdlinzen

Ingrediënten:
azijn, basilicum, biet, bruine linzen, dijonmosterd, extra vergine olijfolie, honing, peper, rodewijnazijn en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Balsamico-linzen met pompoen en halloumi

Ingrediënten:
aceto balsamico, berglinzen, groentebouillon, halloumi, hokkaido-pompoen, honing, kastanjes, kerstomaat, olijfolie, peper, peterselie, pul biber, rode wijnazijn, salieblaadjes, sjalot en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vegan
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veggie in 30 minuten:

Farrosalade met geroosterde broccoli en burra ta

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, bulgur, burrata, chilivlokken, farro, gerookte amandelen, kerstomaat, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, honing, witte balsamicoazijn, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Groentesalade met mosterdkaas

Ingrediënten:
azijn, bospeen, chinese kool, maïsolie, mosterdkaas, prei, spitskool, trostomaat, vloeibare honing, zonnebloemolie, zonnebloempitten en zwarte peper

Soort:
salade
Haal meer recepten op...