Basisrecept uit The naked chef:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroen, gedroogde rode peper, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, tijm, venkel, visgraten en witte wijn
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, droge witte wijn, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, rozemarijn, selderij, sjalot, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit The naked chef:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Basisrecept uit Veg!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Sous-vide thuis:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:
Basisrecept uit Liever lokaal:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Smokey goodness:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Balletjes:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook: