Recept uit de snelle keuken:
Gehakt met appel en rozijnen
- Ingrediënten:
- appels, appelsap, ei, honing, kaneel, lams- of rundergehakt, olijfolie, paneermeel, rozijnen, sjalotje, versgemalen zwarte peper en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, ei, gemalen kaneel, gember, gemberpoeder, kaneelstokje, knoflook, koriander, kurkuma, melk, munt, olie, peper, plantaardige olie, saffraan, sesamzaad, suiker, tomaat, ui, water, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / nagerecht uit Melk & dadels:
Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit de snelle keuken:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:
Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Snack of tussendoortje uit Eet als een atleet:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek: