Recept uit L'Art de la table:
Kabeljauw in romige vanillesaus
- Ingrediënten:
- amandelen, amandelmelk, bloemkool, gehakt, groentebouillon, boter, maïzena, sjalotten, vanillestokje, verse koriander, peper, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, gember, groente, kaneel, kikkererwten, knoflook, komkommer, kool, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peterselie, specerijen, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Green salads:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Picknick / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Jong a/d kook:
Avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I'm a foodie: