Recept uit de snelle keuken:
Kip met peterselie en citroen
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kippenbouillon, maïskip, olijfolie, peterselie, ui, versgemalen zwarte peper, wortel en zout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2013-13:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi: