Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Italiaanse wortelen met witte wijn
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, rode uien, roomboter, knoflook, verse peterselie en wortels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, cognac, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: