Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Lam, vijf uur gesmoord, met wijn, groente en meer van die dingen
- Ingrediënten:
- aardappel, kruiden, knoflook, lamsbout, mager rookspek, pastinaak, rode ui, selderijknol, witte wijn en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, kruiden, kruidnagel, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, saffraan, selderij, sjalot, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Recept uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: