176 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbasilicumcitroencitroensapeigistkaneelknoflookmelknootmuskaatolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige oliepoedersuikerrunderbouillonslagroomspinaziesuikeruiwalnotenwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Kerstmenu: olijfolie cake met glazuur

Ingrediënten:
amandelen, amandelmeel, bakpoeder, beslag, bloem, boter, cake, citroenen, citroenrasp, citroensap, eieren, glazuur, olijfolie, poedersuiker, rozemarijn, suiker, bakpoeder, citroensap, vet, water en witte basterdsuiker

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Saffraantagliatelle met gekruide boter

Ingrediënten:
00-bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, geelwortelpoeder, gemberpoeder, kaneel, korianderzaad, mild paprikapoeder, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, saffraan, sjalot, water, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Warka (Brikdeeg)

Ingrediënten:
bloem, boter, durumbloem, fijn griesmeel, olijfolie, water en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / beslag/deeg
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Basisrecept uit Twaalf:

Hartig deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Recept uit Bakboek:

Ciabatta

Ingrediënten:
bloem, boter, gist, olijfolie, rijstgriesmeel, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / brood en broodgerecht
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Ontbijt / diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:

Kaneelkrullen

Ingrediënten:
amandelen, bloem, boter, bruine suiker, gist, hazelnoten, honing, kaneel, olijfolie, water en zeezout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Fougasse au sucre

Ingrediënten:
bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, olijfolie, slagroom en tafelzout

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Brunch / diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Basisrecept voor pastei

Ingrediënten:
boter, gist, meel, melk, olie, suiker, water en zout

Keuken:
Europees / Russisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / beslag/deeg / vegetarisch
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Recept uit Turkse kookkunst:

Yufka - Strudel

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, boter, olijfolie, water en zout

Keuken:
Turks
Soort:
beslag/deeg / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / nagerecht uit Italië:

Seadas - Zoete ravioli met honing

Ingrediënten:
boter, citroen, durumbloem, ei, eidooier, extra vergine olijfolie, honing, patentbloem, reuzel, verse schapenkaas, water en zoete ravioli

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Paul Hollywood, N. Barclay en P. Hollywood - Brood - 100 internationale recepten

Picknick / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:

Brood met vier smaken

Ingrediënten:
bloem, boter, dadels, gedroogde vijgen, gist, kaas, maanzaad, mangochutney, mild kerriepoeder, olijfolie, rode paprika, rozijnen, sesamzaad, stilton, stroop, ui, verse basilicum, volkorenmeel, walnoten, water, tarwebloem en zout

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

sardische ravioli - culingionis

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, eierdooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, saffraan, salieblaadjes, verse munt en water

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...