Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Kalfsvlees met amandelsaus
- Ingrediënten:
- amandelen, bloem, boter, kalfsschnitzels, kaneelpoeder, kippenbouillon, olijfolie, peper, sherry, slagroom en witbroodkruim
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bieslook, bleekselderij, boter, bouillon, bouquet garni, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, eiwit, knoflook, laurier, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: