Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, citroensap, groente, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Honey & co:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Moro: