Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sjalot, sojasaus, specerijen, sperziebonen, taugé, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Vol Smaak:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Home made:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan: