Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, curry, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, spinazie, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Speisekammer:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit I love groente:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Deutsche Küche: