Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Basis sjalotten koken
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, gember, knoflook, laurierblad, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vruchtensap, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht / basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Basisrecept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Wild:
Recept uit Spis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Honey & co: