Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Tabbouleh: bulgursalade met tomaten, peterselie en munt
- Ingrediënten:
- bindsla, bosui, bulgur, citroensap, extra vierge olijfolie, little gem, munt, peterselie en trostomaat
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bulgur, citroen, courgette, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, kruiden, lente-ui, olijfolie, peper, peterselie, rode ui, sjalot, suiker, vruchtensap, water, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit Simpel:
Recept uit Wild en gevogelte:
Lunch / lunchgerecht uit Turquoise:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas: