179 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapeigroenteknoflookkruidenlauriernootmuskaatolijfoliepeterseliepreiselderijsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Zoetzure knolselderij en koolraap

Ingrediënten:
appelazijn, citroen, dijonmosterd, dille, fijne kristalsuiker, gedroogde bosbessen, gedroogde morellen, kappertjes, knoflook, knolselderij, koolraap, olijfolie, peterselie, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

In bouillon gegaarde aardappelen

Ingrediënten:
bieslook, fleur de sel, knolselderij, kookvocht van ossenvlees, nootmuskaat, peper, prei, sjalotten, tabasco, vastkokende aardappel, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Recept uit De Urban Cook:

Knolselderijremoulade

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, dragon, eidooier, kappertjes, knoflook, knolselderij, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:

Ossenstraatbouillon met groente

Ingrediënten:
knolselderij, ossenstaart, peper, peultjes, plantaardige olie, prei, rode wijn, sjalot, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

sauerbraten mt rode wijnsaus

Ingrediënten:
gerookt spek, knolselderij, laurierblad, mager rundvlees, olie, peperkorrel, pimentkorrels, rode bourgogne, rodewijnazijn, tomatenpuree, verse peterselie, verse tijm, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / vlees / pekel en marinades
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Diner / hoofdgerecht uit Elzas:

Bloedworstsoep van mijn vader met croutonhartjes

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloedworsten, boter, groene kool, grof zout, knolselderij, kruidnagel, laurier, lavas, peterselie, prei, ui, witbrood, witte meiraap, witte peper, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfskotelet "Bellevue"

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Balik köftesi - Visballetjes

Ingrediënten:
bloem, brood, citroen, dille, ei, knolselderij, krenten, paneermeel, peper, peterselie, pijnappelpitten, pimentpoeder, ui, visfilet, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Turks
Soort:
vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Basisrecept uit Groot handboek sauzen:

Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, karkas van jonge haan, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peperkorrels, pimentkorrels, prei en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:

Grünkernsuppe - Speltsoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, bruin brood, dille, dragon, gemalen spelt, gevogeltefond, knolselderij, nootmuskaat, peper, peterselie, pimpernel, prei, room, sojasaus, ui, vleesfond, witbrood, worcestershiresaus, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...