Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Vijgentaartjes met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bloem, boter, citroen, eidooier, mascarpone, parmaham, peper, vijgen en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, eidooier, fruit, gehakt, kerstomaat, knoflook, kruiden, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch / bijgerecht uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / nagerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: