Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Slasaus met eieren
- Ingrediënten:
- azijn, citroensap, ei, knoflook, mosterdpoeder, olie, peper, sjalot, suiker en zout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bieslook, bloem, boter, eidooier, gist, groente, knoflook, komkommer, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Cocina Nueva:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / nagerecht uit Heather Lambert - Ice Creams :
Diner / nagerecht uit Home made zomer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Koude keuken:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / buffet / voorgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas: