Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Vispannetje in room-mosterdaus
- Ingrediënten:
- bloem, crème fraîche, droge witte wijn, grove mosterd, heilbot, hollandse garnalen, roomboter, sjalot, vis, visfond, zalm en zeekraal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookte zalm, melk, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, ui, vis, visfond, visfumet, water, witte wijn, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: