Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bietbloembotercitroencitroensapcourgetteeifruitgembergroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespinaziesuikeruivleeswaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Italiaans gestoofd lamsvlees met bietenloof en soffritto

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bietenloof, knoflook, lamsschouder, ontbijtspek, rode chilipeper, rode wijn, tomaat, ui, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, versgemalen zwarte peper, wilde spinazie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
tajine / lamsvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Hoe te eten:

Bietengroen en boekweitnoedels

Ingrediënten:
bietenloof, bladpeterselie, japanse sojasaus, mirin, rijstazijn en sobanoedels

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Zonnevis & zoethoutolie

Ingrediënten:
bietenblaadjes, hazelnootolie, olijfolie, pompoenpitolie, zoethout en zonnevisfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise

Ingrediënten:
bietenbladeren, borschtbouillon, boekweitdeeg, geklaarde bruine boter, gele biet, oester, gezouten komkommer, mayonaise, oester en boter emulsie, russische pelmeni, gezouten komkommer, steur gerookt met heidebloemen, steur-rilletes gerookt met heidebloemen en zwart maanzaad

Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit A propos bistro:

Mille feuille van rode biet

Ingrediënten:
bietengroen, fleur de sel, komijnzaad, olijfolie, parmezaanse kaas, rode biet en sojasaus

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Ontbijt uit Anatolië:

Kaygana - kretense eieren met wilde planten

Ingrediënten:
bietenblad, brandnetel, ei, krulandijvie, lente-ui, olijfolie, paardenbloemblad, radicchio, scherp paprikapoeder, ui, wilde cichorei en wilde rucola

Keuken:
Turks
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfskop gepaneerd met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, bietengroen, bleekselderij, boter, ei, fleur de sel, frituurolie, kalfskop, paneermeel, rucola, ui en zongedroogde tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Het aromatische deel van caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisessence, bietenblaadjes, chinese kool, citroensap, croutons, ei, eierdooier, extra vergine olijfolie, mosterdblad, muskaatazijn, oude balsamicoazijn, parmezaanse kaas, preispruit, rozemarijnbloemen, sichuangroenten, stil mineraalwater, verse kervel, volkorenbrood, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / vis
Haal meer recepten op...