Linzensoep met pijlinktvis - lenticchie e calameretti

Je vindt dit recept op pagina 267 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Bereidingstijd:
85 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Biet Wellington

Een recept uit Karin Luiten en Harold Pereira - Vega zónder pakjes & zakjes

Italiaans gestoofd lamsvlees met bietenloof en soffritto

Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Gelaagde hummussalade

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Tapasbruschetta

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten