Cappello del prete in bladerdeeg - cappello dell prete in crosta

Je vindt dit recept op pagina 971 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / varkensvlees / worst
Bereidingstijd:
150 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tourte à la saucisse et rognons | Britse pie met gerookte worst en nieren

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

Bladerdeeg taartje met bietjes en geitenkaas

Een recept uit Marianne Breukers

Kantien: Hip En Creatief + Kortingscode

Een recept uit Isabel

'Paddenstoelpizza's'

Een recept uit L. Olthuis, Bert Strootman en B. Strootman - Spitsuurkoken - Gezond & Snel