Vulling van spinazie, bietenloof en pijnboompitten voor kalkoen

Je vindt dit recept op pagina 108 in Gezond koken gevogelte nieuwe stijl .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
bijgerecht
Soort:
gevogelte / groente / feestdagen
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zonnevis & zoethoutolie

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Bietenloofsalade

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Mille feuille van rode biet

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Russian Pelmeni: Buckweath Pelmeni with Beet-juice fed Oysters, Heather-Smoked Sturgeon, Baby Golden Beets, Borscht Broth, Salted Cucumber, Heather-Smoked SturgeonRilletes, Oyster Butter Emulsion, Poached Oysters and Mayonaise

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]