Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, paprika, peper, peterselie, prei, rode paprika, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / bijgerecht uit Tomaten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit Veg!: