Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, sjalot, ui, vruchtensap, water |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van I love food & wine:
Recept uit The big green egg book:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Ontbijt / brunch / lunch uit Jamie's Amerika:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch / avondmaal uit Tomaten:
Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion: