Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Fettunta - Brood met olijfolie
- Ingrediënten:
- ciabatta, extra vergine olijfolie, knoflook en zeezout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, ciabatta, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, stokbrood, tijm, tomaat, ui, water, witbrood, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten met z'n allen:
Recept uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / lunch uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / lichte maaltijd uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Amuse / diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Italië:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier: