Recept van Francesca Kookt!:
Valentijnsmenu: Decadente aardappel uit de oven met room en knoflook
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, slagroom, tijm, vastkokende aardappel, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kervel, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, witte peper, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Veg!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: