Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, fruit, gember, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Thermomix Feest:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen: