Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Aardappelkugel met kool
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, kippenvet, kool, peper, plantaardige olie en zout
- Keuken:
- Duits / Asjkenazisch / Joods
- Soort:
- groenten en aardappels
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, rozemarijn, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?: