Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, brood, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Recept uit Istanbul:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: