Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Asperge met gepocheerd ei en peterseliesabayon
- Ingrediënten:
- citroensap, dragonazijn, ei, groentebouillon, peterseliesabayon en witte asperge
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, bouillon, citroen, citroenrasp, courgette, eidooier, extra vierge olijfolie, frituurolie, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Food & Friends:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: