Recept uit Koken voor elke dag:
Gestoofde wortelen
- Ingrediënten:
- laurier, marjolein, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, salie, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zonnebloemolie, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa: