Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Okoko recepten: