Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Recept van Food & Friends:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Goed zoet:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wrap 'n roll:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / nagerecht uit Morito:
Recept uit Goed zoet:
Recept uit de snelle keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Veg!:
Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Gezond en Lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / snack of tussendoortje / high tea / traktatie uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek: