Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Kalfsscaloppine met citroen
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, citroensap, kalfsoester, peterselie, plantaardige olie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, boter, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, ei, fruit, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, peper, plantaardige olie, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Bijzondere groentegids:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten: