Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Geglaceerde wortel
- Ingrediënten:
- chilipoeder, citroensap, citroenzest, knoflook, olijfolie, peterselie, water, wortel, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, citroensap, droge witte wijn, gehakt, groente, knolselderij, kruiden, laurier, olie, peper, prei, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Spis:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De Griekse keuken thuis: