Recept uit Trattoria:
Risotto met zeebanket en saffraan
- Ingrediënten:
- garnalen, inktvisjes, jakobsschelpen, mosselen, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, venusschelpen, visbouillon en witte wijn
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- risotto
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, groene paprika, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, peper, pijlinktvis, risottorijst, rode paprika, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Trattoria:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España: