Recept uit Keukendagboek 2:
Lams-'ossobuco' met pappardelle en peterselie
- Ingrediënten:
- boompitten, boter, walnoten, groenten, ui, kastanjes, kool, lamsvlees, noten, olijfolie, pasta, peper, peterselie, room en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, koriander, kruiden, laurierblad, olijfolie, paprika, prei, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Keukendagboek 2:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Spis:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: