Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Forel "Mollau"
- Ingrediënten:
- boter, brood, elzas, forel, knoflook, kruidnagel, laurier, peterselie en ui
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, ei, knoflook, knolselderij, kruiden, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, slagroom, specerijen, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Cajun koken:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Basisrecept uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: