Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, deeg, ei, eidooier, gedroogde gist, honing, knoflook, kristalsuiker, meel, olie, patentbloem, peper, plantaardige olie, poedersuiker, slagroom, suiker, tafelzout, ui, volle melk, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Het Franse bakboek:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Ontbijt / brunch uit Brits bakboek:
Ontbijt uit Brits bakboek:
Bijgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Spaanse keuken:
Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Picknick / brunch / bij de koffie uit Oma's receptenboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag: