Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Foie Gras Soup with Bomba Rice and Sea Lettuce
- Ingrediënten:
- blanke groentebouillon, foie gras van eend, melk, olijfolie, bombarijst, ui, water, zeesla, zonnebloemolie en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bakpoeder, bloem, boter, bouillon, brood, cacao, citroen, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, gist, honing, knoflook, meel, olie, peper, plantaardige olie, suiker, tarwebloem, ui, vanillesuiker, volle melk, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit United states of cakes:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit United states of cakes:
Bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De kunst van het koken:
Recept uit United states of cakes:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De Joodse keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit United states of cakes:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit Wereldkeuken Italie:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania: