Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bieslook, boter, ei, knoflook, nootmuskaat, olie, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rundergehakt, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit The Last Waltz:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër: