Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Gevulde aardappelen op z'n Portugees
- Ingrediënten:
- aardappelen, bladpeterselie, gerookt spek, gezouten kabeljauw, melk, olijfolie, peper, rode paprika, rode ui en zout
- Soort:
- aardappelgerecht / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | andijvie, bieslook, bloem, boter, ei, kerriepoeder, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, specerijen, spek, suiker, tijm, ui, vlees, volle melk, water, wortel, zeezout, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Francesca Kookt!:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: