Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Hamburgers
- Ingrediënten:
- citroensap, half-om-halfgehakt, melk, olijfolie, peterselie en witbrood
- Soort:
- vlees / barbecue/grill
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, abrikozenjam, amandelboter, ansjovisfilet, artisjok, azijn, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, eidooier, knoflook, nootmuskaat, oud witbrood, parmezaanse kaas, pecorino, peper, peterselie, spinazie, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / lunch / italiaanse antipasti / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: