Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Zalm-palingrolletjes met dillesaus
- Ingrediënten:
- dille, gerookte paling, gerookte zalm, kerstomaat, peper, room, worcestersaus en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, avocado, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, cognac, dille, ei, gelatine, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kerstomaat, knoflook, komkommer, maïzena, melk, mierikswortel, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, suiker, ui, visbouillon, witte wijn |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: