493 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboterchilipepercitroeneieidooiergemalen komijngemberknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode chilipeperrode uisuikertomaatuivruchtensapwaterzeezoutzonnebloemoliezwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Sardinepasta

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, margarine, sardientjes uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
broodbeleg / vis
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Recept uit Junges Gemüse:

Crème frâichesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, crème fraîche, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Toast met gerookte kabeljauwkuit

Ingrediënten:
cayennepeper, ciabatta, citroensap, extra vierge olijfolie, gerookte kabeljauwkuit, ingelegde komkommer, knoflook, peper, witbrood en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bieten-tomatensalade met labna en koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gele kerstomaat, jonge rode bietjes, korianderzaad, labna balletjes, rode kerstomaat, verse koriander en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:

Hummus bi tahina

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Nootmuskaatboter

Ingrediënten:
bruine boter, cayennepeper, citroensap, gemalen kardemom, gevogeltefond, honing, nootmuskaat en zeezout

Keuken:
Duits
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met miso

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sojasaus, walnoten, witte miso en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Varkens- en lamspakketjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, darmnet, lamslever, lamstestikels, olijfolie, peper, varkenshart, varkenslever en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Hollandaisesaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, eidooier en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:

Hummus - kikkererwtenpuree

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, kikkererwten, knoflook, paprikapoeder, sesamzaad, tahin, verse peterselie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
saus/dressing/jus / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 1

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, grof zeezout, knoflook, olijfolie extra vergine, paprikapoeder, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Kalfstartaar met mosterd-cognacsaus

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, citroensap, cognac, dijonmosterd, kalfsfilet, krulpeterselie, olijfolie, peper, bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
carpaccio/tartaar / vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met miso en tofu

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sojasaus, tofu, walnoten, witte miso en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Auberginesalade met soja-vinaigrette

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, cayennepeper, citroensap, mirin, rijstazijn, sesamzaad, sojasaus, soja-vinaigrette, walnoten en zout

Keuken:
Japans
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Koriandervinaigrette

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, fleur de sel, gembersiroop, koriander, limoensap, rijstazijn, sesamolie, sojaolie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch / Frans
Soort:
vinaigrette
Haal meer recepten op...