Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, gember, groente, knoflook, komkommer, koriander, melk, munt, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van Food en So Much More:
Recept van In My Red Kitchen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: