Runderhaas met chili en zwarte peper

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in Geheimen van mijn Indiase familiekeuken .

Keuken:
Indiaas
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
rundvlees
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Specerijenpasta voor zalm

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Tandoorimarinade

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Pinchitosmarinade voor geroosterd kalfsvlees, kip of varkensvlees

Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Pittig gebakken inktvis met luchtige avocado-yoghurtsaus met kruiden

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise